Uusi tapa hoitaa lakiasiat – Mikä on Lawely?

Lawely on täysin uudenlainen lakiasiaintoimisto, joka tarjoaa apua yrityksille ja yksityishenkilöille jokaisella juridiikan osa-alueella. Uskomme siihen, että jokaisella on oikeus saada asiantuntijan apua helposti ja nopeasti, ilman pelkoa suurista kuluista. Meille jokainen asiakas ja pulma on yhtä merkityksellinen.

Haluamme madaltaa kynnystä kääntyä juristin puoleen pienimmissäkin kysymyksissä. Kun neuvoa kysyy ajoissa, suuremmat ongelmatilanteet pystytään usein välttämään. Rekisteröidyttyäsi asiakkaaksemme saat parhaiden asiantuntijoiden neuvot käyttöösi heti: puhelimen tai sähköpostin välityksellä. Kuukausihinnalla 29,90 € voit kysyä rajattomasti kaikista mieltäsi askarruttavista asioista.

Asiakkaanamme, voit kääntyä puoleemme minkä tahansa asian kanssa silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Toimintamme perustuu laajaan juristien ja muiden asiantuntijoiden verkostoon, jonka avulla varmistamme, että saat parhaan mahdollisen osaamisen käyttöösi. Yhdistämme sinut oikealle juristille, olipa kyse sitten yritysjuridiikasta, verotuksesta, tietoturvasta, perhe- tai rikosoikeudesta tai mistä tahansa muusta juridiikkaan liittyvästä asiasta.

Hoidamme puolestasi myös laajemmat oikeudelliset tapaukset, kuten oikeudenkäynnit, neuvottelut ja sovittelut. Etsimme sinulle ongelmaasi parhaiten sopivan juristin, jotta sinun ei tarvitse murehtia oikean ammattilaisen löytämisestä vaikeissakaan tilanteissa. Kaikkien lisäpalveluiden osalta pidämme huolta siitä, että hinnat ovat tiedossasi etukäteen, jotta ennakoimattomia kuluja ei pääse syntymään.

Keskity sinä ydinosaamiseesi ja anna meidän huolehtia puolestasi juridisista yksityiskohdista!

Uusi tapa hoitaa lakiasiat 29,90€/kk.

 

Tule asiakkaaksi