Meillä ei ole kalliita
tammipöytiä,
vaan hyviä
neuvoja.

Emme omista kalliita toimitiloja vaan loimme palvelun verkkoon. Haluamme rakentaa maailmaa, jossa jokaisella on mahdollisuus kysyä juristilta pieniäkin asioita, vaikka päivittäin, ilman pelkoa kalliista laskusta. Meidän vuosimaksumme on edullisempi kuin keskimääräisesti huippujuristin tuntihinta.

Kuukausihinnalla voit kysyä neuvoa juristilta kaikilla juridiikan eri osa-alueilla. Kuukausihintaan sisältymättömistä lisäpalveluista sovitaan erikseen yhdessä asiakkaan kanssa. Palveluiden hinnat ovat asiakkaalla aina etukäteen tiedossa. Yllättäviä kuluja ei näin pääse syntymään.

Kun asioista kysyy ajoissa, niistä ei ehdi kasvaa isoja. Kun saa tukea asioiden sopimiseen ennakoiden, niistä ei tarvitse riidellä jälkeenpäin.

Riitelystä hyötyy harvoin kukaan, paitsi riitaa pitkittävä lakimies.

 

29,90 €/kk

 

Ensimmäinen vuosi on määräaikainen   (350 €) ja sen jälkeen asiakkuus jatkuu automaattisesti toistaiseksi voimassaolevana. Hinta yrityksille alv. 0% ja henkilöasiakkaille sis.alv.

Hintaan sisältyy juristi, jolta voit kysyä neuvoa milloin tahansa mailin ja puhelimen välityksellä.

 

Tule asiakkaaksi

Palvelumme

 

Meiltä saat apua kaikkiin lakiasioihin millä tahansa oikeuden alalla.

 • Yrityksen taloudelliset ongelmatilanteet

  Autamme yrityksen rahoituksen hakemisessa, konkurssihakemuksissa, velkasaneerauksissa, YT:ssa, lomautuksissa sekä muissa yrityksen kriisitilanteissa.

  hinnat alk. 200+alv.

 • Yrityskaupat ja omistajavaihdokset

  Kartoitamme puolestasi kaikki voimassaolevat sopimukset ja niihin liittyvät riskit. Arvioimme yrityksesi arvon ja teemme kattavan suunnitelman yritysjärjestelyn toteuttamiseksi.

  hinnat alk. 1000+alv.

 • Yrityksen henkilöstöhallinto ja työsuhdeasiat

  Laadimme työsopimukset, johtaja- ja osakassopimukset sekä avustamme yhteistoimintaneuvotteluissa, lomautuksissa sekä kaikenlaisissa työpaikan riitatilanteissa.

  hinnat alk. 100+alv.

 • Yrityksen verotus

  Avustamme kaikissa yritystoimintaan liittyvissä veroasioissa, kuten osinko-, omistajanvaihdos-, arvonlisä- ja tuloverotuksessa.

  hinnat alk. 500+alv.

 • Yrityksen perustaminen / Start up-liiketoiminta

  Autamme kaikissa yrityksen perustamiseen liittyvissä kysymyksissä. Pidetään yrityksesi myyntikuntoisena sen perustamisesta alkaen.

  hinnat alk. 150+alv.

 • Yrityksen salassapito ja tietosuoja

  Laadimme puolestasi salassapitosopimukset sekä kilpailukieltoa koskevat sopimukset. Avustamme yrityksiä myös tietosuojaan ja tietoturvaan liittyvissä kysymyksissä.

  hinnat alk. 300+alv.

 • Yrityksen auditointi

  Teemme yrityksestäsi syväanalyysin. Kartoitamme yritystä koskevat riskit ja teemme selkeän toimintasuunnitelman niiden korjaamiseksi.

  hinnat alk. 1500+alv.

 • Kiinteistöjuridiikka

  Hoidamme puolestasi taloyhtiön perustamiseen liittyvät dokumentit, maaoikeusasiat, kauppakirjojen laatimisen, asunto- ja kiinteistöriidat.

  hinnat alk. 500+alv.

 • Velka- ja vakuusjärjestelyt sekä vakuutuskorvaushakemukset

  Hoidamme puolestasi yrityksen rahoitushakemukset, vakuusjärjestelyt, korvaushakemukset ja muut liiketoimintaan liittyvät dokumentit.

  hinnat alk. 200+alv.

 • Rikosjuridiikka

  Avustamme sinua rikosjuridiikkaan liittyvissä pienissä ja suurissa tapauksissa.

  hinnat alk. 200+alv.

 • Perhejuridiikka

  Laadimme perheoikeudelliset asiakirjat, kuten testamentit, perukirjat ja  avioehtosopimukset. Huolehdimme, että perhejuridiikkaan liittyvät ratkaisut ovat verotuksellisesti tehokkaita.

  hinnat alk. 100+alv.

 • Sopimusjuridiikka

  Suunnittelemme ja laadimme tarpeitasi vastaavat sopimukset ja muut juridiset asiakirjat puolestasi.

  hinnat alk. 90+alv.