Tule rakentamaan kanssamme sovinnollista maailmaa ja tasavertaisia lakipalveluita.

 

Lawely on uudenlainen lakipalvelu, joka tuo juridiikan eri osa-alueiden parhaiden juristien neuvot netin, chatin ja mobiilin kautta tasavertaisesti kaikkien saataville.

Meillä on korkeat kriteerit Lawelyyn liittyvien lakimiesten osaamiselle ja arvioimme sen toteutumista asiakastyössä. Arvokasta on myös erikoistuminen juridiikan eri osa-alueisiin, sopimusjuridiikasta rikosjuridiikkaan.

Valmennamme jatkuvasti juristejamme ja jaamme aktiivisesti viimeisintä tietoa ja osaamista Lawely -juristien kesken. Teemme ihmisille mahdolliseksi kysyä neuvoa helposti pienistäkin asioita, jotta niistä ei ehdi kasvaa isoja. Uskomme, että on kaikille parempi, että asiat sovitaan etukäteen, jolloin niistä ei tarvitse riidellä jälkikäteen. 

Liittymällä mukaan varmistat, että oma asiantuntemuksesi on yhä useamman ihmisen saatavilla kautta Suomen. Lawelyn juristina palvelet asiakkaita sieltä ja silloin kun sinulle sopii, esimerkiksi oman lakitoimistosi toiminnan ohessa.

Lawelyn juristit palvelevat sekä yritys- että henkilöasiakkaita. Laajemmat konsultaatiota vaativat toimeksiannot onnistuvat selkeällä pakettihinnoittelulla.

 

Hae meille juristiksi

Kiitos mielenkiinnostasi!

Olemme sinuun yhteydessä seuraavan arkipäivän aikana.