Palvelun sisältö

 

Asiakkuuteen sisältyy rajaton neuvontapalvelu ja pääsy asiakkaan omaan asiakasportaaliin. Lisäksi asiakkaat saavat käyttöönsä Lawelyn laajan juristiverkoston asiakkuuteen sisältymättömien toimeksiantojen hoitamista varten.

Asiakkuudenhinnalla 29,90 € /kk voit siis kysyä juristilta neuvoa kaikilla juridiikan eri osa-alueilla. Laajemmista toimeksiannoista sovitaan aina asiakkaan kanssa yhdessä.

Neuvontapalveluun sisältyy kaikki muut palvelut paitsi:

• sopimusten ja muiden asiakirjojen laatiminen

• vähäistä laajemmat sopimuskommentoinnit

• neuvottelut, sovittelut ja tapaamiset

• edustaminen viranomaisissa

• oikeudenkäynnit

• asiakaspalvelun (puhelin ja sähköposti) ulkopuolella tapahtuvat konsultoinnit

Asiakkuuteen kuulumattomista palveluista sovitaan aina erikseen, ja niiden hinnat ovat asiakkaalla aina etukäteen tiedossa. Yllättäviä kuluja ei näin ollen pääse syntymään.

 

Toimitus- ja maksuehdot

 

Lawelyn vuosiasiakkuus toimitetaan asiakkaalle heti maksun saavuttua tilille. Asiakkaalle lähetetään käyttöohjeet sähköpostiin, jonka hän on antanut tilauksen maksun yhteydessä. Palvelu on asiakkaan käytössä välittömästi.

Ensimmäisen vuoden asiakkuus (350 €) on määräaikainen ja se maksetaan kerralla. Vuoden jälkeen sopimus muuttuu toistaiseksi voimassa olevaksi. Toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen irtisanomisaika on yksi kuukausi. Asiakas voi irtisanoa sopimuksen lähettämällä ilmoituksen irtisanomisesta sähköpostitse osoitteeseen info@lawely.fi. Sopimus irtisanoutuu automaattisesti seuraavan täyden kuukauden jälkeen.

Kaupan purkuun ja muihin asiakkuutta koskeviin kysymyksiin sovelletaan soveltuvin osin kauppa- ja kuluttajasuojalakia. Jos asiakas haluaa purkaa kaupan, tulee hänen ilmoittaa siitä sähköpostitse osoitteeseen info@lawely.fi.

Reklamaatioiden käsittely tapahtuu asiakaspalvelun asiantuntijatiimissä, reklamaatiot voidaan lähettää osoitteeseen info@lawely.fi

 

Maksuehdot

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

 

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Maksutoimeksiantopalvelua käyttäessäsi sinua sitoo seuraavat ehdot: Maksutoimeksiantopalvelun ehdot. (english)

 

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

 

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

 

Pivo

Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla.

 

MobilePay

Maksuehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla.

 

 Siirto

Siirto-maksuihin sovellettavat ehdot:

 

Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Checkoutin kautta tarjoavat OP, Collector, Jousto ja AfterPay. Collector tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

 

Collector

 

Jousto

 

OP Osta laskulla

 

AfterPay